Rakennusautomaatiotuotteet

Käytössämme ovat laadukkaat Centraline ja Ouman järjestelmätuotteet sekä Produal ja Belimo kenttälaitteet

Rakennusautomaatiotuotteet

Valvomot

Rakennusten valvomot paikan päälle asennettuna tai pilvipalveluna. Käytämme markkinoiden edistyneintä tekniikkaa, joka mahdollistaa erittäin laajat rajapinnat sekä alaspäin kentälle, että ylöspäin kolmannen osapuolen palveluntarjoajille.

Tuote valmistajan sivuilla

Valvonta-alakeskukset

Valvonta-alakeskukset (VAK) ohjaavat rakennuksen teknisiä järjestelmiä ja keräävät tietoa olosuhteista. Alakeskuksemme ovat CE-merkittyjä huolella itse valmistamiamme.

Huonesäätimet

Huonesäätimillä voidaan toteuttaa hyvinkin kehittyneitä huonekohtaisia ilmanvaihdon, lämmityksen, jäähdytyksen ja valaistuksen ohjauksia. Eritasoisia huonesäädinratkaisuja edellytetään kiinteistön eri energialuokituksissa.

Anturit

Anturit mittaavat mm. lämpötilaa, kosteutta ja erilaisia pitoisuuksia. Käytämme pääasiassa Produalin laajan valikoiman antureita ja valitsemme huolella käyttötarkoitukseen sopivan anturin.

Toimilaitteet

Venttiilien ja peltien toimilaitteet ovat jatkuvasti liikkeessä. Niiden valinnassa tärkeää on kestävyys, mahdolliset turvatoiminnot sekä tarkoitukseen sopiva voima ja nopeus. Käytämme laadukkaita Sveitsiläisiä Belimon toimilaitteita ja varmistamme aina laitteen sopivuuden käyttötarkoitukseensa.

Säätöventtiilit

Hyvä säätöventtiili on pitkäikäinen, tiivis ja oikein mitoitettu. Käytämme laadukkaita Sveitsiläisiä Belimon venttiileitä ja varmistamme aina oikean mitoituksen.

Ajankohtaista

17.02.2022
Big Blue -taiderakennus
Olemme mukana toteuttamassa Big Blue -taiderakennusta. Turun ja Kaarinan rajalla sijaitsevan, entisen panimorakennuksen, Piispantornin julkisivua koristaa luonnollisen kokoinen, 25-metrinen sinivalas, eli Mauri Kososen Big Blue -taideteos. Pimeällä teos ja koko rakennus saa ylleen, aaltoilevan, vedenalaisen valaistuksen. Kuvataiteilija Mauri Kososen ja arkkitehti Heimo Paukkusen suunnittelema kokonaisuus muuntuu valtameriteemaiseksi yrityskeskukseksi, johon saneerataan 2700  m2 uusia, elämyksellisiä toimitiloja. Tilojen koot vaihtelevat yhden hengen toimistoista kokonaisiin […]
Lue lisää
10.09.2020
Hyvän automaatiourakoitsijan valinta
Automaatiourakka on pieni osa rakennuskustannuksista, mutta sillä on suuri merkitys rakennusurakan sujuvuuteen, kiinteistön käyttökustannuksiin ja käytettävyyteen. On muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää urakoitsijaan valitessa huomiota, tässä mielestämme tärkeimmät. 1. Hyvä automaatiourakoitsija ymmärtää, että tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti rakennustyömailla. Niihin siis reagoidaan ja hommat hoidetaan ilman turhia mutinoita. 2. Rakennusurakka koostuu useista eri alojen talotekniikan […]
Lue lisää
02.10.2019
ISO9001:2015 laatujärjestelmä
Kiwa Oy auditoi jälleen laatujärjestelmämme ja myönsi sertifikaatin. Sertifikaattiin lisättiin myös kalibrointitoiminnot.  
Lue lisää