Rakennusautomaatiotuotteet

Käytössämme ovat laadukkaat Centraline- ja Ouman-automaatiotuotteet sekä Produal- ja Belimo-kenttälaitteet

Rakennusautomaatiotuotteet

Valvomot

Rakennusten valvomot paikan päälle asennettuna tai pilvipalveluna. Käytämme markkinoiden edistyneintä tekniikkaa, joka mahdollistaa erittäin laajat rajapinnat sekä alaspäin kentälle, että ylöspäin kolmannen osapuolen palveluntarjoajille.

Tuote valmistajan sivuilla

Valvonta-alakeskukset

Valvonta-alakeskukset (VAK) ovat keskeinen osa rakennusautomaatiota, ohjaavat rakennuksen teknisiä järjestelmiä ja keräävät tietoa olosuhteista. Alakeskuksemme ovat CE-merkittyjä huolella itse valmistamiamme.

Huonesäätimet

Huonesäätimillä voidaan toteuttaa hyvinkin kehittyneitä huonekohtaisia ilmanvaihdon, lämmityksen, jäähdytyksen ja valaistuksen automaation ohjauksia. Eritasoisia huonesäädinratkaisuja edellytetään kiinteistön eri energialuokituksissa.

Anturit

Anturit mittaavat mm. lämpötilaa, kosteutta ja erilaisia pitoisuuksia. Käytämme pääasiassa Produalin laajan valikoiman rakennusautomaatioantureita ja valitsemme huolella käyttötarkoitukseen sopivan anturin.

Valmistajan verkkosivut

Toimilaitteet

Venttiilien ja peltien toimilaitteet ovat jatkuvasti liikkeessä. Niiden valinnassa tärkeää on kestävyys, mahdolliset turvatoiminnot sekä tarkoitukseen sopiva voima ja nopeus. Käytämme laadukkaita Sveitsiläisiä Belimon toimilaitteita ja varmistamme aina laitteen sopivuuden käyttötarkoitukseensa.

Valmistajan verkkosivut

Säätöventtiilit

Hyvä säätöventtiili on pitkäikäinen, tiivis ja oikein mitoitettu. Käytämme laadukkaita Sveitsiläisiä Belimon venttiileitä ja varmistamme aina oikean mitoituksen.

Valmistajan verkkosivut

Ajankohtaista

17.02.2022
Big Blue -taiderakennus
Olemme mukana toteuttamassa Big Blue -taiderakennusta. Turun ja Kaarinan rajalla sijaitsevan, entisen panimorakennuksen, Piispantornin julkisivua koristaa luonnollisen kokoinen, 25-metrinen sinivalas, eli Mauri Kososen Big Blue -taideteos. Pimeällä teos ja koko rakennus saa ylleen, aaltoilevan, vedenalaisen valaistuksen. Kuvataiteilija Mauri Kososen ja arkkitehti Heimo Paukkusen suunnittelema kokonaisuus muuntuu valtameriteemaiseksi yrityskeskukseksi, johon saneerataan 2700  m2 uusia, elämyksellisiä toimitiloja. Tilojen koot vaihtelevat yhden hengen toimistoista kokonaisiin […]
Lue lisää
04.08.2021
Prosessiautomaation yritysvideo
Katso Youtubesta Prosessiautomaation yritysvideo. Videolla kattavasti palvelumme visuaalisesti esiteltynä.
Lue lisää
10.09.2020
Hyvän automaatiourakoitsijan valinta
Automaatiourakka on pieni osa rakennuskustannuksista, mutta sillä on suuri merkitys rakennusurakan sujuvuuteen, kiinteistön käyttökustannuksiin ja käytettävyyteen. On muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää urakoitsijaan valitessa huomiota, tässä mielestämme tärkeimmät. 1. Hyvä automaatiourakoitsija ymmärtää, että tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti rakennustyömailla. Niihin siis reagoidaan ja hommat hoidetaan ilman turhia mutinoita. 2. Rakennusurakka koostuu useista eri alojen talotekniikan […]
Lue lisää