Suunnittelusta ylläpitoon

Rakennusautomaation ratkaisut räätälöitynä aina kohteen tarpeisiin

Rakennusautomaatiopalvelut

Suunnittelu

Toimitamme rakennusautomaatiojärjestelmät valmiiden suunnitelmiesi pohjalta tai voimme suunnitella järjestelmän toiveidesi perusteella.

Urakointi

Urakoimme rakennusautomaatiojärjestelmiä Varsinais-Suomen lisäksi tarvittaessa koko Suomessa ja naapurimaissa. Käytämme urakoinnissa laadukkaita tuotteita ja rakennamme käyttöösi nykyaikaisen selainkäyttöisen käyttöliittymän rakennuksen teknisiin järjestelmiin. Pyrimme aina sujuvaan ja joustavaan yhteistyöhön työmaalla, pidämme laadunhallintaa erittäin tärkeänä ja tarjoamme loppukäyttäjälle helppokäyttöisen verkkosivuston kiinteistön hallintaan.

Saneeraus

Automaatiojärjestelmien käyttöikä on 7–15 vuotta, jonka jälkeen se yleensä vaatii uusimista tietoturvan ja muiden vaatimusten muuttuessa. Saneeraamme vanhat automaatiojärjestelmät kustannustehokkaasti uusimalla niistä vanhentuneet osat. Saneerauksella parannetaan toimintavarmuutta, energiatehokkuutta ja tietoturvaa. Samalla käyttöön saadaan moderni uusi käyttöliittymä rakennuksen teknisiin järjestelmiin.

Ylläpito

Ylläpidämme toimittamiamme rakennusautomaatiojärjestelmiä. Ylläpito on pääosin etätyönä tehtävää ohjelmistoversioiden päivittämistä ja säännöllistä taloteknisten järjestelmien toiminnan valvomista. Myös paikan päällä on syytä käydä säännöllisesti tarkastamassa kenttälaitteiden kunto. Ylläpidolla pidetään rakennuksen työskentelyolosuhteet hyvinä, säästetään energiakustannuksissa ja pidetään huolta älykkään automaatiojärjestelmän investoinnin arvosta.

Etäyhteydet

Tomitamme järjestelmämme aina turvallisesti etäkäytettävinä. Etäyhteys on edellytys järjestelmän takuuaikaiseen viritykseen ja helpottaa huomattavasti kiinteistön ylläpitoa. Pienemmissä kohteissa riittää yhteys rakennuksen automaatiojärjestelmään, isommat voidaan liittää nettivalvomoomme. Olemme paketoineet etäyhteydet ja nettivalvomon kuukausimaksullisiksi palveluiksi sisältäen tietoliikennelaitteet ja liittymät. Tarvitset vain selaimen ja käyttäjätunnukset.

Rakennussähkö

Suunnittelu

Teemme rakennusten sähkötyöt valmiiden suunnitelmiesi pohjalta tai voimme suunnitella sähköt toiveidesi pohjalta.

Urakointi

Urakoimme rakennusten sähkötöitä S2-oikeuksin. Yhdistämällä sähkö- ja automaatiourakat tehostuu urakoiden tiedonkulku ja asentajien ajankäyttö. Lopputuloksena on laadukas toteutus pienemmin kustannuksin.

Asennustyöt

Teemme tuntityönä isoja ja pieniä sähköasennustöitä S2-oikeuksin.

Ajankohtaista

17.02.2022
Big Blue -taiderakennus
Olemme mukana toteuttamassa Big Blue -taiderakennusta. Turun ja Kaarinan rajalla sijaitsevan, entisen panimorakennuksen, Piispantornin julkisivua koristaa luonnollisen kokoinen, 25-metrinen sinivalas, eli Mauri Kososen Big Blue -taideteos. Pimeällä teos ja koko rakennus saa ylleen, aaltoilevan, vedenalaisen valaistuksen. Kuvataiteilija Mauri Kososen ja arkkitehti Heimo Paukkusen suunnittelema kokonaisuus muuntuu valtameriteemaiseksi yrityskeskukseksi, johon saneerataan 2700  m2 uusia, elämyksellisiä toimitiloja. Tilojen koot vaihtelevat yhden hengen toimistoista kokonaisiin […]
Lue lisää
04.08.2021
Prosessiautomaation yritysvideo
Katso Youtubesta Prosessiautomaation yritysvideo. Videolla kattavasti palvelumme visuaalisesti esiteltynä.
Lue lisää
10.09.2020
Hyvän automaatiourakoitsijan valinta
Automaatiourakka on pieni osa rakennuskustannuksista, mutta sillä on suuri merkitys rakennusurakan sujuvuuteen, kiinteistön käyttökustannuksiin ja käytettävyyteen. On muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää urakoitsijaan valitessa huomiota, tässä mielestämme tärkeimmät. 1. Hyvä automaatiourakoitsija ymmärtää, että tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti rakennustyömailla. Niihin siis reagoidaan ja hommat hoidetaan ilman turhia mutinoita. 2. Rakennusurakka koostuu useista eri alojen talotekniikan […]
Lue lisää