Rakennusautomaatio

Suunnittelusta ylläpitoon –automaatiojärjestelmät räätälöitynä aina kohteen tarpeisiin

Rakennusautomaatiopalvelut

Suunnittelu

Toimitamme rakennusautomaatiojärjestelmät valmiiden suunnitelmiesi pohjalta tai voimme suunnitella järjestelmän toiveidesi perusteella.

Urakointi

Urakoimme rakennusautomaatiojärjestelmiä Varsinais-Suomen lisäksi tarvittaessa koko Suomessa ja naapurimaissa. Käytämme urakoinnissa laadukkaita tuotteita ja rakennamme käyttöösi nykyaikaisen selainkäyttöisen käyttöliittymän rakennuksen teknisiin järjestelmiin. Pyrimme aina sujuvaan ja joustavaan yhteistyöhön työmaalla, pidämme laadunhallintaa erittäin tärkeänä ja tarjoamme loppukäyttäjälle helppokäyttöisen verkkosivuston kiinteistön hallintaan.

Saneeraus

Automaatiojärjestelmien käyttöikä on 7–15 vuotta, jonka jälkeen se yleensä vaatii uusimista tietoturvan ja muiden vaatimusten muuttuessa. Saneeraamme vanhat järjestelmät kustannustehokkaasti uusimalla niistä vanhentuneet osat. Saneerauksella parannetaan toimintavarmuutta, energiatehokkuutta ja tietoturvaa. Samalla käyttöön saadaan moderni uusi käyttöliittymä rakennuksen teknisiin järjestelmiin.

Ylläpito

Ylläpidämme toimittamiamme rakennusautomaatiojärjestelmiä. Ylläpito on pääosin etätyönä tehtävää ohjelmistoversioiden päivittämistä ja säännöllistä taloteknisten järjestelmien toiminnan valvomista. Myös paikan päällä on syytä käydä säännöllisesti tarkastamassa kenttälaitteiden kunto. Ylläpidolla pidetään rakennuksen työskentelyolosuhteet hyvinä, säästetään energiakustannuksissa ja pidetään huolta automaatiojärjestelmään tehdyn investoinnin arvosta.

Etäyhteydet

Tomitamme järjestelmämme aina turvallisesti etäkäytettävinä. Etäyhteys on edellytys järjestelmän takuuaikaiseen viritykseen ja helpottaa huomattavasti kiinteistön ylläpitoa. Pienemmissä kohteissa riittää yhteys rakennuksen automaatiojärjestelmään, isommat voidaan liittää nettivalvomoomme. Olemme paketoineet etäyhteydet ja nettivalvomon kuukausimaksullisiksi palveluiksi sisältäen tietoliikennelaitteet ja liittymät. Tarvitset vain selaimen ja käyttäjätunnukset.

Rakennussähkö

Suunnittelu

Teemme rakennusten sähkötyöt valmiiden suunnitelmiesi pohjalta tai voimme suunnitella sähköt toiveidesi pohjalta.

Urakointi

Urakoimme rakennusten sähkötöitä S2-oikeuksin. Yhdistämällä sähkö- ja automaatiourakat tehostuu urakoiden tiedonkulku ja asentajien ajankäyttö. Lopputuloksena on laadukas toteutus pienemmin kustannuksin.

Asennustyöt

Teemme tuntityönä isoja ja pieniä sähköasennustöitä S2-oikeuksin.

Ajankohtaista

10.09.2020
Hyvän automaatiourakoitsijan valinta
Automaatiourakka on pieni osa rakennuskustannuksista, mutta sillä on suuri merkitys rakennusurakan sujuvuuteen, kiinteistön käyttökustannuksiin ja käytettävyyteen. On muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää urakoitsijaan valitessa huomiota, tässä mielestämme tärkeimmät. 1. Hyvä automaatiourakoitsija ymmärtää, että tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti rakennustyömailla. Niihin siis reagoidaan ja hommat hoidetaan ilman turhia mutinoita. 2. Rakennusurakka koostuu useista eri alojen talotekniikan […]
Lue lisää
02.10.2019
ISO9001:2015 laatujärjestelmä
Kiwa Oy auditoi jälleen laatujärjestelmämme ja myönsi sertifikaatin. Sertifikaattiin lisättiin myös kalibrointitoiminnot.  
Lue lisää
02.10.2019
Olemme muuttaneet
Olemme muuttaneet uusi tiloihin osoitteeseen Tuotekatu 3 B 25, 21200 RAISIO.
Lue lisää