Asiakastarinat

Laadukas ja kustannustehokas palvelu on kaikki kaikessa

Prosessiautomaatio on toimittanut Turun alueen S-ryhmän kauppoihin rakennusautomaatioratkaisuja jo yli 10 vuoden ajan. Toimituksiin on kuulunut niin saneeraus- kuin uusiakin kohteita. Turun Osuuskaupalle laadukas ja kustannustehokas palvelu on kaikki kaikessa. Asennettujen järjestelmien ansiosta saatu tieto on oikea-aikaista, mikä mahdollistaa tuhansien eurojen säästöt vuositasolla.

Yhteistyötä on tehty ripeällä ja oma-aloitteisella palveluasenteella. Prosessiautomaatio on osannut kyseenalaistaa suunnitelmia, mikäli on havainnut niissä parantamisen varaa. Kiitosta tulee myös tinkimättömästä ongelmanratkaisukyvystä. Arjessa yrityksen ketteryys näkyy muun muassa hälytyskäyntien täsmällisessä hoidossa.

Prosessiautomaatio on aktiivinen ja peräänantamaton automaatiotoimittaja, jonka hinnoittelu on järkevää ja toiminta suoraviivaista.

Juha Heikkilä
Turun Osuuskauppa

Ajankohtaista

10.09.2020
Hyvän automaatiourakoitsijan valinta
Automaatiourakka on pieni osa rakennuskustannuksista, mutta sillä on suuri merkitys rakennusurakan sujuvuuteen, kiinteistön käyttökustannuksiin ja käytettävyyteen. On muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää urakoitsijaan valitessa huomiota, tässä mielestämme tärkeimmät. 1. Hyvä automaatiourakoitsija ymmärtää, että tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti rakennustyömailla. Niihin siis reagoidaan ja hommat hoidetaan ilman turhia mutinoita. 2. Rakennusurakka koostuu useista eri alojen talotekniikan […]
Lue lisää
02.10.2019
ISO9001:2015 laatujärjestelmä
Kiwa Oy auditoi jälleen laatujärjestelmämme ja myönsi sertifikaatin. Sertifikaattiin lisättiin myös kalibrointitoiminnot.  
Lue lisää
02.10.2019
Olemme muuttaneet
Olemme muuttaneet uusi tiloihin osoitteeseen Tuotekatu 3 B 25, 21200 RAISIO.
Lue lisää