Asiakastarinat

K-Citymarket Mikkeli uudistui energiajärjestelmien osalta

Prosessiautomaatio ja Granlund ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä energiajärjestelmien uudistusten parissa. Yhteistyössä yrityksillä on omat selkeät roolit. Citymarketin energiajärjestelmän uudistusprojektissa Granlundin vastuulla oli kiinteistön lämpöpumppujärjestelmän suunnittelu, kun taas Prosessiautomaatio toteutti suunnitelman mukaisen automaation.

Prosessiautomaation valmistamat alakeskukset toimitettiin suoraan lämpöpumppuvalmistajalle, joka integroi ne osaksi kohteessa asennettavaa kehikkoa. Energiajärjestelmä käynnistettiin etänä ja kohteessa käyttöönotosta sekä säätämisestä vastasi Prosessiautomaatiolta asentaja sekä Granlundilta hankekehityspäällikkö Timo-Mikael Sivula. Sivula varmisti henkilökohtaisesti, että järjestelmä toimii suunnitelmien mukaan ja saavuttaa korkean valmiustason.

”Tavoitteemme on aina varmistaa, että jokainen projekti vastaa asetettuja odotuksia ja että laitteisto toimii moitteettomasti. Mikäli kohtaamme haasteita, Prosessiautomaatio ratkaisee ne nopeasti ja tehokkaasti,” kertoo Sivula.

Itseohjautuva rakennusautomaation asiantuntija

Prosessiautomaatio tunnetaan joustavuudestaan ja asiakaslähtöisestä palvelustaan, mikä tekee yhteistyöstä vaivatonta. ”He vievät projektit päätökseen sovitusti, ja voimme luottaa siihen, etteivät edes mahdolliset puutteet jää korjaamatta,” jatkaa Sivula. Tämä ei ainoastaan nopeuta toteutusta, vaan vähentää myös tarpeetonta stressiä ja kuluja.

Kiinteistö ja rakennusalalla on monenlaisia toimijoita. Aina ei kiirettä pidetä vaan viivästymiset ovat harmillisen yleisiä. Prosessiautomaation kanssa tällaisia ongelmia ei kuitenkaan ole esiintynyt. ”He pitävät kiinni sovituista aikatauluista ja toimituksista, mikä luonnollisesti säästää sekä aikaa että rahaa,” päättää Sivula.

Tavoitteemme on aina varmistaa, että jokainen projekti vastaa asetettuja odotuksia ja että laitteisto toimii moitteettomasti. Mikäli kohtaamme haasteita, Prosessiautomaatio ratkaisee ne nopeasti ja tehokkaasti.

Timo-Mikael Sivula
Hankekehityspäällikkö
Granlund Oy

Ajankohtaista

17.02.2022
Big Blue -taiderakennus
Olemme mukana toteuttamassa Big Blue -taiderakennusta. Turun ja Kaarinan rajalla sijaitsevan, entisen panimorakennuksen, Piispantornin julkisivua koristaa luonnollisen kokoinen, 25-metrinen sinivalas, eli Mauri Kososen Big Blue -taideteos. Pimeällä teos ja koko rakennus saa ylleen, aaltoilevan, vedenalaisen valaistuksen. Kuvataiteilija Mauri Kososen ja arkkitehti Heimo Paukkusen suunnittelema kokonaisuus muuntuu valtameriteemaiseksi yrityskeskukseksi, johon saneerataan 2700  m2 uusia, elämyksellisiä toimitiloja. Tilojen koot vaihtelevat yhden hengen toimistoista kokonaisiin […]
Lue lisää
04.08.2021
Prosessiautomaation yritysvideo
Katso Youtubesta Prosessiautomaation yritysvideo. Videolla kattavasti palvelumme visuaalisesti esiteltynä.
Lue lisää
10.09.2020
Hyvän automaatiourakoitsijan valinta
Automaatiourakka on pieni osa rakennuskustannuksista, mutta sillä on suuri merkitys rakennusurakan sujuvuuteen, kiinteistön käyttökustannuksiin ja käytettävyyteen. On muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää urakoitsijaan valitessa huomiota, tässä mielestämme tärkeimmät. 1. Hyvä automaatiourakoitsija ymmärtää, että tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti rakennustyömailla. Niihin siis reagoidaan ja hommat hoidetaan ilman turhia mutinoita. 2. Rakennusurakka koostuu useista eri alojen talotekniikan […]
Lue lisää