Uutisarkisto
10.09.2020

Hyvän automaatiourakoitsijan valinta

Automaatiourakka on pieni osa rakennuskustannuksista, mutta sillä on suuri merkitys rakennusurakan sujuvuuteen, kiinteistön käyttökustannuksiin ja käytettävyyteen. On muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää urakoitsijaan valitessa huomiota, tässä mielestämme tärkeimmät.

1. Hyvä automaatiourakoitsija ymmärtää, että tilanteet ja suunnitelmat muuttuvat jatkuvasti rakennustyömailla. Niihin siis reagoidaan ja hommat hoidetaan ilman turhia mutinoita.

2. Rakennusurakka koostuu useista eri alojen talotekniikan toimijoista ja automaatio liittyy kiinteästi niihin kaikkiin. Yhteistyön on siis oltava sujuvaa ja automaatiourakoitsijan on oltava siinä aktiivinen.

3. Virheitä sattuu, mutta automaatiossa virhemahdollisuuksia on liikaa. Lähtökohtaisesti se, mitä ei ole testattu, ei toimi. Hyvä automaatiourakoitsija testaa siis joka ikisen järjestelmään kytketyn laitteen ja dokumentoi testauksen.

4. Rakennusautomaatio on monimutkaista, mutta käyttäjälle sen on oltava yksinkertaista. Hyvä käyttöliittymä on siis tärkeää, sillä hallitaan koko kiinteistöä.

5. Hyvä automaatiourakoitsija myös ymmärtää, että tarpeita on monenlaisia. Yhdelle tiloissa tapahtuvan tuotannon toimintavarmuus on kaikki kaikessa, toinen etsii mahdollisimman energiatehokasta järjestelmää ja kolmannelle edullisuus on tärkeintä. Kaikille löytyy ratkaisu, kun tarpeet ovat selvillä.

Lupaamme noudattaa näitä periaatteita ja olla hyvä automaatiourakoitsija ja toivottavasti mielestäsi se paras.

Lue lisää
02.10.2019

ISO9001:2015 laatujärjestelmä

Kiwa Oy auditoi jälleen laatujärjestelmämme ja myönsi sertifikaatin. Sertifikaattiin lisättiin myös kalibrointitoiminnot.

 

Lue lisää
02.10.2019

Olemme muuttaneet

Olemme muuttaneet uusi tiloihin osoitteeseen Tuotekatu 3 B 25, 21200 RAISIO.

Lue lisää
20.09.2018

ISO9001:2015 sertifiointi

Uudistimme laatujärjestelmämme ja saimme sille Inspecta Sertifiointi Oy:n (Kiwa) myöntämän sertifikaatin 13.9.2018!

Laatujärjestelmä toimii meille työkaluna monimutkaisten automaatiojärjestelmien virheiden minimiointiin, asiakaspalvelun parantamiseen ja toiminnan tehostamiseen.

Avaa sertifikaatti

 

Lue lisää
23.05.2018

Puitesopimus Naantalin rakennusautomaatiotöistä

Prosessiautomaatio Oy valittiin Naantalin kaupungin rakennusautomaatiotöiden toimittajaksi puitekilpailutuksessa vuosiksi 2018-2020.

Lue lisää